Îmbunătățește sănătatea articulațiilor și oaselor cu rășină Mumie cu pantocrin

Sănătatea oaselor este un aspect crucial al sănătății și bunăstării generale. Pe măsură ce îmbătrânim, oasele noastre devin mai fragile și mai predispuse la fracturi, ceea ce poate duce la complicații grave de sănătate. Studii recente au arătat că o combinație de extract de rășină Mumie cu pantocrin poate fi o modalitate eficientă de a îmbunătăți sănătatea oaselor.

În acest articol, vom explora beneficiile acestei combinații și de ce ar putea merita să fie luată în considerare pentru cei care doresc să își îmbunătățească sănătatea oaselor.

 CUPRINS:

 1. Descoperirea rășinei Mumie și a pantocrinului – O combinație miraculoasă pentru sănătatea oaselor
 2. Beneficiile pentru oase și sănătate generală
 3. Sinergia rășină Mumie și pantocrin favorizează consolidarea cartilajului articular
 4. Cum să folosești extract de rășină Mumie cu pantocrin pentru sănătatea oaselor
 5. Mărturii ale clienților – Experiențe reale cu rășina Mumie și pantocrin
 6. Concluzie

 

Descoperirea rășinei Mumie și a pantocrinului – O combinație miraculoasă pentru sănătatea oaselor

Rășina Mumie și pantocrinul sunt două dintre cele mai valoroase substanțe naturale din lumea ayurvedică, tibetană și chineză.

Rășina Mumie este o substanță naturală folosită de secole în medicina tradițională pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv fracturile osoase și osteoporoza. Este bogată în minerale și oligoelemente esențiale pentru sănătatea oaselor, inclusiv calciu, magneziu și potasiu. De asemenea, s-a demonstrat că rășina Mumie are o potențială activitate procognitivă, restabilind echilibrul energetic și putând preveni mai multe boli.

Pantocrinul, pe de altă parte, este un supliment natural care este obținut din coarnele  (neosificate) de cerb din familia Cervidae. Coarnele de cerb sunt singurele structuri osoase cunoscute de mamifere care se regenerează complet în fiecare an. În medicina tradițională chineză, pantocrinul este clasificată ca un tonic yang care umple corpul cu energii calde și pozitive.

 Acesta este utilizat de secole pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv fracturile osoase și osteoporoza. Acesta conține o varietate de compuși care sunt benefici pentru sănătatea oaselor, inclusiv colagen, sulfat de condroitină și glucozamină. Pantocrinul prezintă efecte antiinflamatorii puternice, ceea ce îl face util pentru gestionarea afecțiunilor precum osteoartrita.

S-a constatat că pantocrinul previne fracturile patologice care apar la 50% dintre femeile și 20% dintre bărbații cu osteoporoză. Acest lucru se datorează probabil capacității sale de a crește densitatea și rezistența osoasă.

Aceste două componente, atunci când sunt combinate, pot oferi o serie de beneficii impresionante pentru sănătatea oaselor.

 

Beneficiile pentru oase și sănătate generală

Combinația dintre aceste două suplimente naturale oferă un amestec puternic de minerale, vitamine, colagen și oligoelemente care sunt esențiali pentru sănătatea oaselor dar și la prevenirea pierderii osoase.

Iată câteva beneficii pentru oase și sănătate generală ale rășinii Mumie cu pantocrin:

 • Îmbunătățește performanțele atletic
 • Ajută la menţinerea densităţii minerale osoase
 • Susține sistemul imunitar
 • Contribuie la sănătatea celulelor şi la protecţia lor de stresul oxidativ
 • Promovarea unei recuperări rapide după o boală
 • Îmbunătățirea funcției cerebrale
 • Ajută la revigorarea şi tonifierea organismului

Din ce în ce mai mulți sportivi caută rășină Mumie cu pantocrin ca ajutor de performanță și de recuperare.

Prin întărirea oaselor și asigurarea unei stări generale de sănătate mai bune, rășina Mumie cu pantocrin poate contribui la o viață mai activă și mai sănătoasă, promovând mobilitatea și bunăstarea pe termen lung.

 

Sinergia rășină Mumie și pantocrin favorizează consolidarea cartilajului articular

Extractul de rășină Mumie și pantocrinul sunt două suplimente naturale care au fost studiate pentru potențialul lor de a întări cartilajul articular.

Pantocrinul conține sulfat de condroitină și sulfat de glucozamină care pot ajuta la stimularea reparării cartilajelor. Rășina Mumie conține mai multe substanțe puternice, inclusiv antioxidanți și acid humic, și peste 20 de minerale care susțin organismul. Stimulează creșterea mușchilor scheletici, a cartilajului, a oaselor, a nervilor și a pielii , făcându-l foarte important pentru construirea mușchilor și reducerea pierderii musculare din cauza îmbătrânirii .

Studiile au arătat că extractele de pantocrin exercită efecte antiinflamatorii și antiartritice asupra sinoviocitelor fibroblastice ale artritei reumatoide umane. În plus, pantocrinul a fost utilizat pentru a gestiona afecțiuni precum osteoartrita.

 Osteoartrita este caracterizată prin pierderea cartilajului, iar patocrinul conține sulfat de condroitină și sulfat de glucozamină care pot ajuta la stimularea reparării cartilajelor. Rășina Mumie a fost, de asemenea, demonstrat că reduce inflamația. Prin urmare, combinarea celor două poate promova întărirea cartilajelor articulare.

De asemenea, acest supliment poate sprijini absorbția optimă a calciului și a altor nutrienți necesari pentru oase, ceea ce este esențial pentru menținerea structurii osoase și prevenirea afecțiunilor precum osteoporoza.

 

Cum să folosești extract de rășină Mumie cu pantocrin pentru sănătatea oaselor

Extractul de rășină Mumie cu pantocrin sunt ambele disponibile sub formă de supliment pe care îl găsiți la noi în magazin. Este important să alegi suplimente de înaltă calitate, cât mai naturale fără alte adaosuri, pentru a te asigura că obți un produs sigur și eficient.

Poate fi folosit atât extern, cât și intern. De exemplu, sub formă de tablete, comprese sau infuzii.

Doza recomandată de rășină Mumie cu pantocrin este în funcție de greutatea corporală a fiecărei persoane.

 Iată câteva exemple:

 • Până la 70 kg – 2 tablete pe zi, respectiv 1 tabletă dimineața cu cel puțin 30min. înainte de masă și 1 tabletă seara cu cel puțin 30min. înainte de masă.
 • Între 70kg-80kg – 3 tablete pe zi, respectiv 1 tabletă dimineața cu cel puțin 30min. inainte de masă, 1 tabletă la prânz cu cel puțin 30min. înainte de masă și 1 tabletă seara cu cel puțin 30min. înainte de masă.
 • Între 80kg-90kg – 4 tablete pe zi, respectiv 2 tablete dimineața cu cel puțin 30min. înainte de masă și 2 tablete seara cu cel puțin 30min. înainte de masă.

Cura minimă recomandată este de 3 luni, respectiv 25-30 de zile de cură, cu pauze de 5-7 zile intre cure. În cazuri deosebite, se recomandă o cură de minim 6 luni.

 

Mărturii ale clienților – Experiențe reale cu rășina Mumie cu pantocrin

Opiniile clienților despre extractul purificat de rășină Mumie cu pantocrin sunt variate și reflectă experiențele individuale. Dacă ești interesat să vezi ce zic și alții despre produsele noastre intră pe aceasta pagină – recenzii scrise.

Iată două exemple:

’’Am folosit mumie cu pantocrin pentru dureri articulare și generate de spondiloza. Am folosit 3 luni și am văzut o îmbunătățire generala a organismului, chiar mai multa energie și vitalitate. O recomand!’’  Relatare anonima.

‘’  Vreau să mulţumesc tuturor celor care au adus în ţara noastră miraculosul produs “Mumie”. Mama mea în vârstă de 67 ani, nu putea să se deplaseze decât cu ajutorul bastonului din cauza marilor distrucţii de cartilaj la nivelul articulaţiilor membrelor inferioare. Spre bucuria noastră, am descoperit acest miraculos produs. După doar 4 cure cu Mumie mama mea a început să se deplaseze pe distanţe destul de mari fără ajutorul bastonului. Acum două luni a fost diagnosticată cu diabet zaharat neinsulinodependent şi sperăm ca după cura cu acest produs naturist să reuşim să-l învingem. L-am recomandat şi îl recomandăm cu încredere tuturor celor suferinzi. Mulţumim şi vă dorim tuturor sănătate.’’ Asistent Medical M.T.​

 

Concluzie

Sănătatea oaselor este un aspect crucial al sănătății și bunăstării generale. Dacă dorești să îți îmbunătățești sănătatea oaselor, poate că merită să iei în considerare această combinație.

 

 

Surse:

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3296184/
 2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35933897/
 3. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0378874112008306
 4. https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-808/deer-velvet
 5. Kim, J. H., Kwak, H. B., Kim, J. Y., Park, S. H., Lee, S. K., & Kim, H. S. (2003). Effects of deer antler extract on osteoblastic differentiation and mineralization of MC3T3-E1 cells. Biological and Pharmaceutical Bulletin, 26(3), 383-387.
 6. https://www.leanfactor.com/blogs/news/what-is-deer-antler-velvet-extract-good-for
 7. https://corespirit.com/articles/what-is-pantocrin-powerful-ancient-anti-aging-super-remedy

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *