Cum cumpăr

Pentru a realiza o comandă online este suficient să urmaţi următorii paşi:

Pasul 1 – selectarea produselor dorite

Există mai multe modalităţi de a selecta produsele dorite în cadrul site-ului:
puteţi să alegeţi categoria de produse care vă interesează din meniul din stânga şi de acolo, din lista de produse afişată, să vă adăugaţi în coş produsele dorite
puteţi să căutaţi produsele dorite cu funcţia de căutare a site-ului, din dreapta sus, deasupra meniului principal, iar din lista de produse afişate să adăugaţi în coş pe cele pe care le doriţi
puteţi să adăugaţi în coş produsele şi de pe pagina descriptiva a fiecărui produs în parte apăsând butonul pe care scrie “adăugă în coş”

Pasul 2 – actualizarea cantităţilor

Pe pagina detaliată a coşului de cumpărături puteţi să revedeţi ceea ce aţi selectat pentru a comanda, să actualizaţi cantităţile pentru fiecare produs în parte sau să renunţaţi la anumite produse.

Când sunteţi mulţumit cu cantităţile selectate apăsaţi pe butonul “finalizează comanda”

 

Pasul 3 – finalizare comandă

Pe pagina de finalizare a comenzi alegeţi modalitatea de plată pentru comanda (ramburs / numerar – la destinaţie sau OP – ordin de plată), apoi selectaţi judeţul şi oraşul unde doriţi să vă fie livrata comandă şi alegeţi metodă de livrare prin Curier Rapid.

Completaţi cu atenţie sau verificaţi să fie completate corect datele de facturare în câmpurile care urmează şi dacă aveţi anumite detalii speciale pe care doriţi să ni le transmiteţi în legătură cu comanda (dacă doriţi să fie livrata într-un anumit interval orar, sau nu mai târziu de o anumită dată, sau nu mai devreme) scrieţi-le în câmpul “Alte detali”.

Înainte de a trimite comanda, puteţi vedea sumarul comenzii (totalul produselor selectate, taxa de livrare, discounturile de care beneficiaţi).

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare şi confidenţialitate şi să bifaţi căsuţa aferenta prin care vă daţi acordul că aţi luat la cunoştinţă aceste lucruri.

Apăsaţi pe butonul “Trimite comandă”.

În urma trimiterii comenzii dumneavoastră veţi fi notificat pe email în legătură cu statusul comenzii, vă rugăm să adăugaţi adresa noastră de pe care vă trimitem emailurile (contact@damargt.ro) în address book pentru a fi sigur că primiţi notificările în Inbox şi nu în Spam sau Trash sau Junk folder.